POROČNO FOTOGRAFIRANJE 2018

Kvaliteta ni stvar trenda. Ko je prava, je večna!

Fotografije so nemara edino, kar od poroke čez leta ali desetletja dejansko ostane. Skrbno shranjene postanejo del družinske zapuščine, ki se prenaša skozi generacije, zato je še toliko bolj pomembno, da si izberete kvalitetno storitev, ki je vredna tako pomembnega dogodka! Sedaj za razumno ceno!

Nobenih trikov, le vrhunska fotografija!

Konkurenca vas lovi na limance 'megapikslov', števila fotografij, poceni (hipsterskih) efektov iz photoshopa ali podobnih nesmislov, ki v ničemer ne pripomorejo h kvaliteti celotne storitve in ki bodo že jutri izgledali smešno. In kar je najhujše - s tem mačkom v žaklju vas tepejo po denarnici! Kar v resnici potrebujete je že zaobjeto v osnovni ponudbi, ki je oblikovana na osnovi večletnih izkušenj in ki zadošča za večino slovenskih porok, a če želite več, od tu naprej sami izbirate vsako storitev posebej. Niti centa ne boste plačali iznad naročila po vaših izrecnih željah iz dodatne ponudbe.

Dodatne storitve in izdelki.

Osnovno storitev je možno razširiti s kopico dodatnih, hkrati pa lahko fotografije oblikujete v unikatne izdelke, kot recimo orehovo skrinjico za spravilo fotografij (identične je naročil Protokol RS za predsedniška darila), ročno šivan album ali nemara multimedijsko animacijo fotografij, ki jo lahko preko spleta delite s svojci in prijatelji. Ponudba je pestra, zato ne odlašajte s poizvedbo.

Posebna poroka?

Je vajina poroka nekaj zares posebnega? Mogoče se poročita v narodnih nošah, mogoče 20 metrov pod gladino vode ali na vrhu Triglava? Sta še posebej ozaveščena in organizirata vegansko ali ekološko obarvano poroko?

Ne bojta se svojih planov deliti z mano, kajti ravno za takšne je pripravljen poseben popust.

*    *    *

Pošljite povpraševanje!

Za točen predračun javite: 

- uro pričetka in konca željenega fotografiranja, 

- datum in kraje dogodkov, 

- ter morebitne posebne želje,

- vašo telefonsko številko, da se lahko slišimo za podrobnosti.

Namere o končnem izdelku (album, fotoknjiga, ipd) lahko javite tudi kasneje. Glede na poslane podatke bo sestavljena optimalna ponudba za vašo poroko, ki pa jo kasneje lahko tudi še spremenimo.

Ne pozabite na vaše kontakte, da lahko pričakujete odgovor. ;)

*    *    *

Kontakti

Za podrobnejšo ponudbo sem na voljo: email: marjan@marjankrebelj.com

gsm: +386 41 808 801


O avtorju (reference, razstave, ipd)

*    *    *

Using Format